- Rull spekeskinke rundt hver kyllingfilet og fest med tannpirkere.
- Stek filetene raskt på begge sider i en panne.
- Legg dem i en ildfast form og stek videre i ovn ved 200 grader i ca 10 minutter.
Server kyllingfiletene med lettkokt kål (nykål, sommerkål eller spisskål) og nypoteter rullet i smør og finhakket persille.
Flere gode tilbehør finner du her
Tips: Du kan gjerne grille kyllingen. Pensle da filetene med litt nøytral olje og legg dem med skjøten ned på den varme siden av grillen.
- Snu filetene slik at de får en fin stekeskorpe over det hele før du flytter dem over til den kalde siden av grillen.
- La filetene ettersteke over indirekte varme i ca. 10 minutter.
- Bruk gjerne grillen til å lage tilbehør som grillet asparges, ferskpoteter (nypoteter), mais eller annet.
Våre beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling