Kyllingfilet med kål og kremet soppsaus
Fremgangsmåte
- Begynn med å koke potetene til potetmosen.
- Stek kylingfiletene 3-4 minutter på hver side og krydre med salt og pepper. La dem hvile mens du lager ferdig potetmosen, tilsett eggeplommer til slutt.
- Del kålen og kok den noen få minutter i lettsaltet vann. Hell fra kokevannet og spar litt til sausen.
- Sausen:
- Stek sopp og løk i litt smør. Bland inn fløte samt kokevannet og smak til med salt og pepper.
- Del kyllingen opp i skiver og server med hjemmelagte potetmos, nykål og sausen ved siden av.
Tips: I en travel hverdag kan du også bruke potetmos fra pose.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 303.00 kr Basisutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 214.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG