Tilberedt på den rette måten er fisk og skalldyr det aller beste man kan sette på middagsbordet. På dette matkurset vil du få en god innføring i filetering av av rundt og flat fisk. Dette er ikke så krevende som en skulle trodd, og når du først mestrer det vil du få utrolig mye mer ut av disse deilige råvarene.
I tillegg vil kokkene lære og hjelpe deg med å mestre teknikker som speking, damping, panering, steking og graving. Dette er de aller viktigste måtene å tilberede sjømat på. Med disse teknikkene kan du variere i det uendelige uten at de du samles rundt middagsbordet ved skulle gå lei.
Fisk og skalldyr er havets skatter, og i Norge er vi heldige å ha disse deilige råvarene rett i nærheten. Riktig tilberedt er dette noe av det deiligste man kan få på tallerkenen, og heldigvis er det ikke så vanskelig som du kanskje tror.
Apéritif samarbeider med Matkurs.no om dette spennende kurset. Gjengen bak Matkurs.no har lært nordmenn å lage mat i over tjue år, og er dyktige, kreative og svært hyggelige. Her får du god demonstrasjon i riktig teknikk, før du selv får kaste deg ut i det. Kursene foregår i deres egne spesialtilpassede og stilige lokaler, med topp moderne utstyr.
Det vil serveres en liten matbit ved ankomst, og drikke vil være tilgjengelig å kjøpe i baren, den magiske kvelden avsluttes med et herlig felles måltid.
Allergi
Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til kurs@aperitif.no
OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.