Kjøttboller som får godgjøre seg i tomatsausen i gryta, blir ekstra saftige. Disse er laget av lammekjøttdeig som gir ekstra god dybde til retten.
Dagens rett
Foto: (fazeful)
Kjøttboller i tomatsaus er en fast gjest på middagsbordet - og ikke mindre velkommen av den grunn
Det er ingen kunst å lage de mest smakfulle kjøttboller, denne retten kan til og med lages i én kasserolle - prøv bare dagens oppskrift.
06 November 2024 - 00:00
Pappardelle med kjøttboller i tomatsaus
Fremgangsmåte
- Bland salt, krydder, kavring og egg inn i kjøttdeigen. Rør godt.
- Kok båndspaghetti etter anvisning på pakningen.
- Form små kjøttboller med en teskje, og legg dem i kjelen sammen med pastaen. La dem trekke med de siste 3-4 minuttene av koketiden.
- Slå av vannet og tilsett tomatsausen . Bland forsiktig sammen slik at kjøttbollene ikke går i stykker.
Server kjøttboller i pastasaus med salat og brød. Et dryss med revet parmesan smaker også godt.
Herlige retter med kjøttboller
Her er alt du behøver å vite om pasta
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå