Kinesiskinspirert kylling i wok
Fremgangsmåte
Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med woksaus. Mariner i ca. ½ time mens du klargjør de andre ingrediensene til woken.
Skjær rød løk i ringer, squash i skiver, paprika og brokkoli i biter. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
Ta kjøttet ut av marinaden og fres kjøttet ( i strimler) raskt (2-3 minutter) i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene.
Bland de stekte kyllingstrimlene og nudler forsiktig i til slutt.
Tilsett marinaden og smak til med pepper og eventuelt salt.
I denne oppskriften er det brukt ferdig woksaus, men du lager den også enkelt selv.
Og vil du ha en vegetarisk vri, dropper du kyllingen og eventuelt bruker tofu i stedet.
Flere lekre wokretter finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
-
New ZealandVolum: 0.75 l Pris: 229.90 kr Bestillingsutvalget83 POENG