Kalkun kan serveres på andre måter enn som helstekt fugl. Denne versjonen er perfekt for den som ikke skal ha så mange til bords. Eller om du trenger kalkun som en del av en større meny.
Se flere spennende kalkunoppskrifter her
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Kalkunbiff med søtpotet, ruccula- og ostesmør
Fremgangsmåte
- Surr kalkunbiffene med en god skive bacon og fest med en tannpirker.
- Stek kalkunbiffene på middels sterk varme i en stekepanne med smør, eller grill dem, i 4-5 minutter på hver side.
- Ta biffene ut av pannen og la dem hvile minst 3-4 minutter.
- Server biffen med stekte søtpotetbåter, salat og ruccula- og ostesmør.
- Ruccula- og ostesmør:
Bland sammen romstemperert smør, revet ost, hakket ruccula og finhakket hvitløk. Smøret pakkes i plastfolie og legges kaldt til de skal brukes. - Stekte søtpoteter:
Søtpotetene deles i båter, vendes i olje, salt og pepper. Stekes i ovn på 230 grader i 15-20 minutter.
Tips:
Server gjerne med ostefylt paprika som du kjøper ferdig fra ferskvare- eller kjøledisken.
Her finner du oppskriftene du trenger for kalkunmiddagen
Slik steker du kalkunen perfekt
Den store jule- og nyttårsmenyen vår gir deg svar på de fleste spørsmål
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 303.00 kr Basisutvalget89 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG