Dagens rett
Foto: (Astrid Hals)
Julepølser og medisterkaker til juletapas
I tiden frem mot jul vil vi forsøke å balansere mellom klassisk julemat og mat vi spiser året rundt. Vi starter opp ganske mykt og serverer deg julepølse med en litt spesiell vri. En rekke drikkeforslag kan benyttes til denne retten, så her er det bare å
02 Desember 2003 - 01:00
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Julepølser og medisterkaker til juletapas
Fremgangsmåte
- Medisterpølser og medisterkaker stekes i panna. Skjær pølsene i biter og del kakene i to eller fire ved servering.
- Skrell gulrøtter, kålrot og poteter og skjær dem i staver eller terninger. Kok grønnsakene knapt møre (ca 5 minutter).
- Varm smør og olje i en stekepanne eller grillpanne og stek/grill grønnsakene til de er gylne.
- Legg opp medisterpølser, medisterkaker og grønnsaker som en varmrett.
Slik lager du enkelt dine egne medisterkaker
Tapas er en god løsning for jule- eller nyttårsfesten
Klassiske retter til tapas finner du her
Lag ditt eget pålegg med disse velprøvde oppskriftene
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 649.00 kr Bestillingsutvalget92 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå