- Hos Martha Mettlig vil jeg bruke fine og ferske råvarer, sier Sándor Csóka som er klar til å ta over kjøkkenet på Oslo-restauranten.
- Maten skal se delikat og flott ut, og kunsten er å la de naturlige smakene tre frem og briljere i seg selv. Jeg er opptatt av å bruke moderne teknikker i matlagingen, men samtidig ta vare på de gode, velprøvde tradisjonene. Ved å lete i gamle oppskrifter, kan man finne glemte perler. Jeg blir ekstra inspirert dersom jeg kan presentere en litt ukjent råvare og bringe den tilbake i rampelyset, sier han og legger til:
- Maten skal smake like godt om vi serverer den i restauranten eller kommer hjem til kunden. Tradisjonen med å la kunden delta selv på kjøkkenet mitt, er morsom, og gir en ekstra dimensjon til jobben. Jeg har mine egne signaturretter som jeg håper vil slå an blant gamle og nye kunder på Solli plass.
- Hans erfaring med franskinspirert gourmetmat er variert og vil medføre et løft for vårt kjøkken, sier Siren Drake, innehaver av Martha Mettlig.