For i tillegg til negroni-ingredienser som gi, vermut og en bitterlikør, er det også en "hjemmelaget" miks av tre ulike sherrytyper: fino, oloroso og den søte pedro ximenez. Det gir den en ekstra kompleksitet og dybde.
Har du ikke tre ulike sherrytyper, kan du godt bruke bare oloroso - enten tørr eller halvtørr. Fino blir litt lett alene og pedroen rett og slett for mye av det gode.
Se våre andre oppskrifter på negroni
Men også ginen i denne oppskriften er en nykommer. Den aromatiske Bombay Sapphire er velkjent.
Les mer om Bombay Sapphire her
Men Bombay Premier Cru er laget med Murcia-sitron, som gir den en klar sitronskallkarakter ved siden av krydder og einer. En smakskraftig gin som er perfekt til GT eller drinker som negroni.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig