Dagens rett tar sommerferie Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 13. august. I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside. |
Grillspyd med lam og pære
Vi regner med at grillen nå er klar for dagens oppgave. Vi har nemlig grillspyd på menyen, og som drikke får du en smakfull rødvin fra Rioja.
Redaksjonen
13 Juli 2007 - 01:00
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Grillspyd med lam og pære
Fremgangsmåte
Skjær kjøttet i 2 x 2 cm, eller om du bruker koteletter så skjærer du løs kjøttet fra beinet og deler i 2 x 2 cm store biter.
Dryss over salt og pepper. Del pærene i like store biter som kjøttet.
Træ på grillspydene med lagvis kjøtt og pære - ca 3 biter av hver på hvert spyd. Har du mer råvarer igjen, så lag flere spyd!
Bruker du grillspyd av tre bør disse ligge litt i vann først slik at de ikke så lett blir svidd. Grill spydene på sterk varme i 5-10 minutter.
Server gjerne med pitabrød, salat og en deilig mynteyoghurt.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå