For å dempe grillkrydderet kjører vi på med chiliolje og serverer med en frisk tomatsalsa og en pimpet skål majones. Det er ikke mer som skal til.
Dagens rett
Foto: (Plateresca)
Selv ferdiggrillede kyllingvinger fra butikken kan bli riktig godt
Noen ganger er det bare tid til å plukke med seg noe fra butikkens varmdisk. Fortvil ikke for også slike kyllingvinger kan bli super snacks, med noen tilpasninger.
08 Februar 2024 - 00:00
Grillede kyllingvinger med tomatsalsa
Fremgangsmåte
- Gni kyllingvingene inn med chiliolje og varm dem i en alufolieform på grillen eller i stekeovnen i 5-8 minutter.
- Skjær loffen i skiver og gni dem inn med hvitløk og olivenolje.
- Legg skivene på grillen eller tørr stekepanne og stek dem raskt på hver side.
- Tomatsalsa:
Finhakk tomater, basilikum, hvitløk og selleristilk. - Bland dette sammen med sriracha, olivenolje, salt og pepper.
- Ha i en foodprosessor eller blender og kjør jevn.
- Pimpet majones:
- Bland krydder, sitron, urter og majones luftig.
- Server kyllingvingene sammen med loffskivene, tomatsalsaen samt majonesen.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå