Vi får stadig mer kontinentale matvaner, og undersøkelser viser at 19 % av forbrukerne ønsker en sjokolade med mer intens kakaosmak. Dette har vi også merket på henvendelser direkte fra forbrukere, og tiden er nå inne for å by på en mer sofistikert sjokoladesmak. I Norge spiser vi ca. 8,5 kg. sjokolade hver i året.
De ulike nye variantene fra Freia er:
Dark 70% Cocoa - ekstra høyt kakaoinnhold for den som ønsker en virkelig mørk sjokolade.
Dark Orange - perfekt harmoni mellom mørk sjokolade og kandisert appelsin.
Nougat & Crisp - kombinasjon av mild sjokolade, nougat og sprø krokan.
Dark Milk - melkesjokolade med høyt kakaoinnhold, fylt med mørk sjokolade.
Cappuccino - smakfull kombinasjon av sjokolade og cappuccinofyll.
Freia Premium vil bli tilgjengelig i de fleste kiosker og dagligvarebutikker i hele landet. Sjokoladen produseres ved Freias fabrikk i Belgia der de har spesielt utviklet kompetanse og teknologi for produksjon av mørke sjokoladeplater med fyll i tynne lag. Som del av et internasjonalt konsern kan Freia på denne måten dra nytte av spisskompetanse.
TOP 10 - SJOKOLADE I NORGE
Freia Melkesjokolade (Kraft Foods)
Freia Twist (Kraft Foods)
Freia Kvikk Lunsj (Kraft Foods)
Freia Firkløver (Kraft Foods)
Nidar Stratos (Orkla)
Snickers (Master Foods)
Freia M (Kraft Foods)
Nidar Troika (Orkla)
Freia Non Stop (Kraft Foods)
Freia Smil (Kraft Foods)