
Her er oppskriften på de søte marsipanmusene
Marsipanmus

Fremgangsmåte
Mal mandlene i en foodprosessor. Gjør dette gjerne to ganger og siste gang med melis.
Bland inn eggehvite og tragant og jobb med marsipanen til den får en fin konsistens.
Pakk marsipanen i plast og la den hvile i 2-3 timer i kjøleskap.
Farg den ene delen på 450 g brun. La den andre være hvit.
Delen på 100 gram farges rosa.
Kroppen til musen er formet som en dråpe og veier ca. 25 g. Sett dråpen med den tykke delen ned i muffinsformen.
Stikk hull til øyne. Sett en liten rosa ball på nesetippen.
Lag en liten ball av marsipan (ca 1 cm) og trykk denne litt ned mot benkeplaten. Lag en mindre ball av rosa marsipan og legg denne oppå. Del dette i to like store deler med kniv og du har laget ørene.
Sett disse på musen.
Lag en tynn hale ved å rulle ut en tynn pølse og sett på bak.
Musa er ferdig.