På brennhete sommerdager er det deilig å kunne leske seg på en iskald bowle med forfriskende sommersmaker.
Riktignok er denne oppskriften basert på en drink, men her er det bare å øke antallet ettersom hvor mange venner du har invitert på den store sommerfesten.
Når du skal lage bowle er det noen triks som kan være greit å huske.
Du ønsker ikke at bowlen skal bli altfor utvannet av isbitene på varme sommerdager - dette kan du unngå ved å fryse ned en form med vann til en stor isbit som dermed smelter saktere.
Du kan også ha i frossen frukt i denne bowlen - del opp melonen i biter og frys den ned, så har du de lekreste fruktisbiter til drinken.
Når du bruker blandevann med kullsyre er det viktig at denne er kald og has i i det gjestene kommer slik at ikke kullsyren forsvinner.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post. Se lenger ned for mer info.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her
Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis. Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.