Flyndrefilet er delikat på alle måter og krever forsiktighet underveis slik at fiskekjøttet ikke blir tørt. Er du påpasselig blir du rikelig belønnet med god smak.
Dagens rett
En klassisk rett med flyndrefilet i ruller smaker alltid godt
Det er kanskje sjelden du plukker med deg flyndre fra fiskedisken. Det er det altså all grunn til å gjøre noe med.
12 April 2024 - 23:00
Flyndrefilet med kremet urtesaus
Fremgangsmåte
- Pensle flyndrefileten med timianolje og strø over litt salt. Rulles sammen og fest med en cocktailpinne.
- Ha urter, hvitvin og fiskekraft i en vid fiskekjele.
- Legg flyndrerullene over.
- Kok opp og la trekke ca 6-8 minutter avhengig av størrelsen på flyndrefiletene.
- Legg fisken over på et varmt fat.
- Kok inn kokevannet tilsatt kremfløte til det halve.
- Bruk en stavmikser i kraften og kjør urtene til en fin masse som jevner kraften.
- Fordel salaten på tallerkener og drypp over litt timianolje.
- Legg en fiskerullade på hver og hell over urtesaus.
Her finner du flere deilige retter med flyndre
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 425.00 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 169.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå