Fiskefondue er knallgodt. Har du ikke en egen fiskefondugryte, kan du fint bruke den i støpejern. En kjele som står på en kokeplate under hele måltidet, gjør også jobben. Fondue er supersosialt, og avstressende, for da kan du som vert virkelig sitte ned og kose deg sammen med dine gjester samtidig som hvitvinsglassene stadig etterfylles og praten går løst over bordet.
Dagens rett
Foto: (Alain Intraina)
Skal du ha en virkelig avslappende og velsmakende middag med venner, gå for fiskefondue
Fiskefondue er ikke bare velsmakende, men også morsom rett å servere enten det er to eller flere til middag. Når du har kokt kraften, er dere klare til å spise.
04 November 2023 - 00:00
Fiskefondue
Fremgangsmåte
- Kraft:
Kraften kan vi koke i god tid før selskapet. - Fres løk og fennikel i olje og tilsett de andre ingrediensene.
- La kraften koke i 10-15 min.
- Smak den godt til og sil den, men la gjerne løkringer og fennikel i biter koke i kraften ved servering.
- Anretning:
Skjær fiskefiletene i biter og legg fisk og annen sjømat på fat slik at alle kan forsyne seg. - Hver og en legger sin egen sjømat i kokende kraft og lar den trekke der en stund.
- Så er det opp til hver enkelt å finne igjen sine biter.
- Varm også potetene i fiskekraften.
- Kraften må være på kokepunktet, derfor må kjelen stå på en kokeplate midt på bordet.
Her finner du flere oppskrifter med fondue
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
SpaniaVolum: 0.75 l Pris: 309.90 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 277.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
Forsiden akkurat nå