Fikk reiselivspris

NHO Reiseliv Sør-Norge har kåret Rosfjord Strandhotell til årets reiselivsbedrift.
Redaksjonen
20 Mars 2009 - 17:00

- Jeg visste ingenting på forhånd, men hadde en følelse at vi kunne være i nærheten av en pris. Overraskelsen var likevel stor da lederen av juryen leste opp navnet vårt, sier Gaute Ubostad til Farsunds Avis.
 
Helhetsvurdering
Det var under årsmøtet til NHO-Reiseliv Sør-Norge som har over 350 medlemsbedrifter, at Gaute Ubostad sist torsdag tok imot prisen på vegne av familiebedriften.
 
I begrunnelsen fra juryen heter det blant annet at familien Ubostad har bidratt til å realisere Sørlandsbadet, som har vært en suksess siden åpningen i februar 2007.
 
Vil bli fyrtårn
Både Rosfjord Strandhotell og Sørlandsbadet er i en prosess for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn.
 
- Prisen er tildelt på bakgrunn av en totalvurdering av bedriften, fra standardene på rommene til service og personale. Den siste utbyggingen og moderniseringen av hele anlegget har vært vurdert. Husk at det er 75 år siden i år den første leirplassen ble åpnet her på Rosfjord. Vi har bygd opp bedriften stein for stein til det den er blitt i dag, sier Gaute Ubostad.
 
Settes på kartet
Etter den siste utvidelsen som ble tatt i bruk sist sommer, har Rosfjord Strandhotell 99 boenheter og totalt 350 sengeplasser.
 
I tillegg kommer den nye konferansesalen med plass til opp imot 250 mennesker.
 
25 årsverk
- Vi har satset mye på kurs og konferanser de siste årene, og i disse finanskrisetidene må vi jobbe litt hardere for å få næringslivet til å velge oss som møtested. Bedriften har i dag 25 årsverk fordelt på 40 ansatte nå på vinteren, og de skal ha mye av æraen for denne prisen, sier Stig Ubostad.
 
- Vi har satset veldig mye på personalet, som igjen har ført til at kjøkkenet og servicen er blitt svært godt kjent ute i markedet. Selv da det var vanskelig å få tak i folk, har vi klart det. Denne prisen vil bety utrolig mye for oss, sier Gaute Ubostad.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse
Dagens rett

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse

Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå
Ukens drink
El Presidente

Denne cubanske klassikeren smaker perfekt nå

Når sesongen for mojito og andre leskende drinker er langt unna, trengs mer smak i romdrinken.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse
Dagens rett

Vegetarburgere går i en egen mage når de er så gode som disse

Det er slett ikke så vanskelig å lage gode velsmakende vegetarretter - prøv denne nydelige burgeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen
Dagens rett
Oksehalesuppe

Vart opp med en kraftpakke av en oksehalesuppe denne helgen

Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells
+
Godbiter i pollisten

Herlig californisk pinot noir klar til å ta med til fjells

Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos
+
Ukens vin

I basisutvalget finner du en perle til vinterferiens vinkos

Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen
Dagens rett

Disse biffspydene skaper en knallstart på helgen

Nydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret
Dagens rett

Fylt fiskefilet skaper stor matglede og særlig med dette tilbehøret

Hvilken fiskefilet du velger, er hipp som happ, bare den er hvit og villfanget.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her