Ferietid

Apéritifs redaksjon tar nå en velfortjent ferie, men du som leser vil likevel få servert nye artikler flere ganger i uka. Vi gjør også oppmerksom på at Dagens rett på e-post har tatt pause frem til 6. august.
Redaksjonen
06 Juli 2007 - 10:00

Vi våger oss altså på en aldri så liten strekk, kanskje med bena godt plantet i vannskorpa, de neste fire uker. Men sover; det gjør vi ikke. Ved å besøke våre sider regelmessig fremover i sommer, vil du stadig finne nye artikler og oppskrifter på sommermat, og - ikke minst - annet aktuelt stoff. Vi følger stadig med i det som skjer, og lager en sak av det dersom saken synes viktig.
 
Dagens rett vil du som ordinært finne hver eneste dag på våre nettsider, men altså ikke i din e-postboks.

Visste du forresten at vår matseksjon er oppdelt i sesonger? Ta deg en titt, og vi er sikker på at du finner noe som frister. Du finner de under seksjonen "Mat" øverst i margen på venstre side.
 
Vår egen kokebok inneholder akkurat nå godt over 4000 oppskrifter du kan ha glede av. Søk på ingredienser eller bestemte ord, og før du kan si "kake", sitter du kanskje igjen med hodet fylt av nye og fristende retter. Valget er ditt, og sommeren er lang!
 
Er det noe du ikke finner, eller du simpelthen lurer på? Send et innlegg til Apéritifs forum, og sjansen er stor for at en av våre lesere gir deg råd. Likeledes: dersom du har en god oppskrift du gjerne vil dele med oss og de andre leserne; send den til oss, så legger vi den ut i vår base.
 
Hva med polvarene? Usikker på hva som er godt? Våre profesjonelle smakere har gjort forarbeidet for deg. Ta en titt på våre tester av ikke bare vin, men også øl og brennevin og annet godt drikke. Gjør et søk i vår egen polliste, hvor du også direkte kan bestille dine varer og få dem levert på døra eller hente selv.
 
Som du ser, finnes det kanskje - for deg - ukjente sider hos oss. Legg ut på en aldri så liten oppdagelsesreise, og bli kjent med våre tjenester.
 
Redaksjonen ønsker alle våre lesere en riktig god sommer!

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav
Dagens rett

Denne parfaiten lager du enkelt av reinsdyrskav

Den passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

La juletorsken få en ekstra julete vri
Dagens rett
Stekt torsk med appelsinsaus og potetmos

La juletorsken få en ekstra julete vri

Torsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til
Guide
Oppskrifter med pinnekjøtt

Se så mye du kan bruke pinnekjøtt til

Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til  utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her