Ukens drink
Skal du feire i dag, må du gjøre det skikkelig

Skal du feire i dag, må du gjøre det skikkelig

Denne drinken krever litt ekstra men du blir rikelig belønnet.
14 Februar 2025 - 12:00

Selvlaget shrub er en ingrediens som har vært populær blant bartendere siden den bidrar med både syrlighet og fruktighet til en drink. Når du først har laget den, har du til mange drinker framover. Du kan også fryse den. 

I oppskriften er det brukt Moet Chandon Imperial Brut Champagne, men du kan fint bruke de boblene du liker aller best eller har for hånden. Med champagne blir det jo alltid mer raffinement - og det fortjener man jo når valentinsdagen faller på en fredag.

Moet Ruby Red drinkoppskrift

Moet Ruby Red drinkoppskrift

Fremgangsmåte

  1. Estragon-, bringebær- og sitrusshrub: 
  2. Ha alt i en kjele og kok opp. Ta kjelen av varmen og avkjøl. Ha i en glassbeholder med lokk og oppbevar i kjøleskap. Den holder seg en uke. 
  3. Moet Ruby Red: Ha sitronsaft, shrub og vodka over is i et romslig vinglass.
  4. Fyll opp med champagne og pynt med frisk estragon og sitronskive. 

Råvare:
Moet Chandon Brut Imperial

Sendt inn av Karen Grill

Vurder oppskriften
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Beste barbaresco-kjøp
+
Godbiter i pollisten

Beste barbaresco-kjøp

Barbaresco tar etter Barolos galopperende priser, men noen holder igjen, som disse. Som derfor er de beste kjøpene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Dette er resultatet av at en burgundstjerne inntar Sør-Rhône
+
Ukens vin

Dette er resultatet av at en burgundstjerne inntar Sør-Rhône

Den er derfor veldig annerledes enn mange andre viner fra denne delen av det sørlige Rhône. Men samtidig et realt kupp.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Forbereder OL: Michelinstjernene lyser stadig sterkere over Alto Adige
+

Forbereder OL: Michelinstjernene lyser stadig sterkere over Alto Adige

I Alto Adige i det nordøstre Italia skifter det mellom høye alpetopper og frodige dalbunner med et stort tilbud mellom himmel og jord. Fantastiske skimuligheter, kreative stjernerestauranter, gode viner og luksuriøse spa.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Prøv denne lekre oppskriften med steinbit
Dagens rett

Prøv denne lekre oppskriften med steinbit

Det er ikke bare kjøtt som kan grilles eller serveres med rødvinssaus.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Beste barbaresco-kjøp
+
Godbiter i pollisten

Beste barbaresco-kjøp

Barbaresco tar etter Barolos galopperende priser, men noen holder igjen, som disse. Som derfor er de beste kjøpene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Dette er resultatet av at en burgundstjerne inntar Sør-Rhône
+
Ukens vin

Dette er resultatet av at en burgundstjerne inntar Sør-Rhône

Den er derfor veldig annerledes enn mange andre viner fra denne delen av det sørlige Rhône. Men samtidig et realt kupp.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du mye burgundhistorie for pengene
+
Godbiter i pollisten

Her får du mye burgundhistorie for pengene

Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?
+
Ukens vin

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?

Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne vrien på kylling med salat har du kanskje ikke prøvd
Dagens rett
Kyllingfilet med druesalat

Denne vrien på kylling med salat har du kanskje ikke prøvd

Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat lyser opp på kalde vinterdager. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Forbereder OL: Michelinstjernene lyser stadig sterkere over Alto Adige
+

Forbereder OL: Michelinstjernene lyser stadig sterkere over Alto Adige

I Alto Adige i det nordøstre Italia skifter det mellom høye alpetopper og frodige dalbunner med et stort tilbud mellom himmel og jord. Fantastiske skimuligheter, kreative stjernerestauranter, gode viner og luksuriøse spa.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her