Apéritifs matkurs er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen sammen med Norges beste kokker.
Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage inbydende og smakfulle skalldyrretter.
Vi tar for oss alt fra riktig rensing, lagring, tilberedning og presentasjon av skalldyrene, samt gode tips og triks fra restaurantverdenen.
Du lager gode sauser som passer perfekt til skalldyr og skjell, og underveis i kurset vil alle få smake på det som lages sammen med forskjellige garnityrer som kokkene har forberedet. Det vil også bli servert ulike viner tilpasset maten.
Etter dette kurset kan trylle frem de lekreste skalldyrretter og imponere alle i omgangskretsen.
Dette får du oppleve: Deltakende matkurs med Norges beste kokker.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - rikelig med smaksprøver av det som lages underveis i kurset.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.
Dato og tid: Onsdag 5. november 2014, kl. 17.00 - ca. 22.00.
Pris:Kroner 1950,- pr. person.
Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, bygg 7, 0461 Oslo.
Kollektivt: Buss 28 eller 55 til Vøyenbrua - 2 min gange.
OBS: Kun 32 plasser.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.