Apéritifs matkurs er unike. Her er du selv med og lager maten fra bunnen sammen med Norges beste kokker.
Vi kan love deg at etter dette kurset kan du lage innbydende og smakfulle skalldyrretter.
Vi tar for oss alt fra riktig rensing, lagring, skalldyrkraft, tilberedning og presentasjon av skalldyrene, samt gode tips og triks fra restaurantverdenen.
Råvarene du lærer om, og jobber med denne kvelden, er blant annet østers, kamskjell, blåskjell, krabber, sjøkreps og selvsagt hummer. I tillegg lærer du å lage skalldyrsuppe lik dem som serveres på de beste restaurantene.
Du skal også lage gode sauser som passer perfekt til skalldyr og skjell, og underveis i kurset vil alle få smake på det som lages sammen med forskjellige garnityrer som kokkene har forberedt. Det vil også bli servert ulike viner tilpasset maten.
Kvelden avsluttes med et deilig måltid hvor man sammen med kveldens læremestere i fred og ro oppsummerer kveldens økt.
Etter dette kurset kan trylle frem de lekreste skalldyrretter og imponere alle i omgangskretsen.