En Kopp i Bodø med nye eiere

En Kopp har vært eid av Nico Kristiansen, Erik Tostrup og Geir Are Jensen siden januar 2001. Nå har de solgt.
Redaksjonen
01 Mars 2008 - 00:00

- Det har vært en vemodig dag, sier Kristiansen.
 
Det er to unge menn med restauranterfaring som nå tar over stedet i SAS-hotellet.
 
Har prøvd
- Vi har prøvd å selge stedet tidligere, men fikk ikke den prisen vi ville ha. Nå føler vi at vi har fått en god pris, og både vi og kjøperen er fornøyd, sier Kristiansen til Avisa Nordland.
 
Det er Stian Kristiansen og Abdullah "Apo" Köseoglu som er de nye eierne. Stian Kristiansen er kokk og Köseoglu har jobbet som servitør på Windjammer. Nå er han på Egon, men de skal ta over stedet 1. april.
 
Ferie først
Ingen av eierne regner med å bli arbeidsledige
 
- Først og fremst skal jeg ta meg en ferie. Og så skal jeg tygge litt på ting og tang, sier Kristiansen.
 
Som røper at han har en del andre prosjekter han skal vurdere.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Rimelig rødvin med potensial
+
Ukens vin

Rimelig rødvin med potensial

Sannsynligheten for at du klarer å la den være i fred i kjelleren, er liten, så fristende er den allerede.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

I dag er det den internasjonale kaffedagen - her får du god kaffe med en viktig historie
+

I dag er det den internasjonale kaffedagen - her får du god kaffe med en viktig historie

Sello Mujer er en ung og fremadstormende kaffeprodusent med en god historie skapt fra en sped start i 2017, til en bevegelse som kan inspirere andre. Men først og fremst gjennom kvalitetskaffe til verdens kaffeelskere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Start uka med en tacoinspirert pai
Dagens rett

Start uka med en tacoinspirert pai

Her blandes klassisk pai med alt du vanligvis setter på tacobordet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Høsten er tiden for dekadente ølopplevelser - med dette får du alt og mer til
+
Tester

Høsten er tiden for dekadente ølopplevelser - med dette får du alt og mer til

Dette belgiske collab-ølet er det beste blant de testede ølene, siderne og mjødene i spesialpolet i oktober.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Rimelig rødvin med potensial
+
Ukens vin

Rimelig rødvin med potensial

Sannsynligheten for at du klarer å la den være i fred i kjelleren, er liten, så fristende er den allerede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I dag er det den internasjonale kaffedagen - her får du god kaffe med en viktig historie
+

I dag er det den internasjonale kaffedagen - her får du god kaffe med en viktig historie

Sello Mujer er en ung og fremadstormende kaffeprodusent med en god historie skapt fra en sped start i 2017, til en bevegelse som kan inspirere andre. Men først og fremst gjennom kvalitetskaffe til verdens kaffeelskere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når pærene er så gode som nå, fortjener de å spille hovedrollen
Dagens rett

Når pærene er så gode som nå, fortjener de å spille hovedrollen

Søte pærer kombinerer utrolig godt med en smaksrik kremet ost, som gorgonzola eller annen type om du ikke liker blåmuggkarakteren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til fårikål
Mat og vin i kombinasjon
Vin til fårikål

Slik velger du vin til fårikål

Stadig flere serverer fårikål som festmat, men hva serverer vi å drikke til den norske klassikeren?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne retten blir veldig god selv om du ikke har selvplukket sopp
Dagens rett

Denne retten blir veldig god selv om du ikke har selvplukket sopp

For her får den fyldige kremete soppsausen følger av både kyllingfilet og smørdampet kål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Start uka med en tacoinspirert pai
Dagens rett

Start uka med en tacoinspirert pai

Her blandes klassisk pai med alt du vanligvis setter på tacobordet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her