En av verdens største vindatabaser for håndholdte

Apéritif leter etter ny samarbeidspartner og håper å kunne tilby en ny løsning for denne populære tjenesten. Databasen du finner her er oppdatert pr. 19. mars 2002 med 1526 røde og hvite viner smakt av Apéritifs profesjonelle smakere. Du får&nbs
Redaksjonen
19 Mars 2002 - 17:06

På den norske versjonen, som du kan laste ned, kan du søke etter vin innenfor land og områder, etter hvilken prisklasse du ønsker, hva slags mat den skal passe til og hvor mange stjerner Apéritifs smakere har gitt. Du kan lagre opplysninger om vin som du finner i databasen og bruke den som huskeliste eksempelvis når du skal handle på polet. Avtalen med Birdstep gikk ut i 2002. Apéritif leter fortsatt etter ny samarbeidspartner og håper etter hvert å kunne tilby en ny løsning.

For øyeblikket er Apéritifs Polliste tilgjengelig for tre typer håndholdte:
- Palm
- PPC/PocketPC (med operativsystemet Windows CE)
- EPOC (Psion og Ericsson)

Apéritifs polliste for håndholdte vil bli oppdatert ved hver nyhetslansering eller ved behov, og kan lastes ned her (følg linkene):
 
Gjeldende versjonsdato: 19. mars 2002.
 
For installering via PC:
pr. 19. mars 2002 (databasen. Hjelpefil? - se nedenfor)
OBS! Denne applikasjonen kan for øyeblikket på enkelte av EPOC-modellene vise kun halve skjermbildet. Dette skyldes at applikasjonen er utviklet for apparater med full skjermstørrelse. Vi jobber med saken. Etter hvert vil også en EPOC6-versjon komme.
pr. 19. mars 2002 (for de som har installert vinbasen tidligere)
 
pr. 25. oktober 2001 (selvutpakkende - inkl. hjelpefil)
(nå uten påminnelsen for gammel database)
pr. 19. mars 2002 (for de som har installert vinbasen tidligere)
 
- Pollisten for PocketPC (Windows CE)
pr. 15. mars 2001  (selvutpakkende)
(nå uten påminnelsen for gammel database)
pr. 19. mars 2002 (selvutpakkende)
(for de som har installert vinbasen tidligere)
OBS! Dersom du ikke tidligere har benyttet deg av Apéritifs vinbase for PocketPC, eller du vil unngå påminnelsen om gammel database, må du avinstallere programmet, og legge inn fullversjonen ovenfor. Deretter oppgraderer du med oppdateringsbasen.
 
- Hjelpefiler for EPOC (i Adobe Acrobat-format)
- Hjelpefiler for Palm (i Adobe Acrobat-format)
- Hjelpefiler for Windows CE (PPC) (i Adobe Acrobat-format)

For installering via MAC:
- Pollisten for Palm: Fil 1 - 2 - 3
pr. 19. mars 2002 (fil 1 er PRC-fila, fil 2 er pdb-fila og fil 3 er hjelpefila)
Oppdateringsfila er den samme som fil 2.

Engelske demonstrasjonsutgaver
(dummyversjoner):
- Pollisten for Palm (pakket fil - hjelpefil nedenfor)
- Pollisten for PocketPC (Windows CE) (selvutpakkende fil - hjelpefil nedenfor)
- Hjelpefiler for Palm og PocketPC (i Adobe Acrobat-format)

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum
+

Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum

Den italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
Dagens rett

By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.

Lammefilet er luksus - den er både liten og ytterst mør. Med denne oppskriften er det masse tilbehør som drøyer ut den eksklusive råvaren.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Når fisken får følge av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine, tilfredsstilles alle smaksløker
Dagens rett

Når fisken får følge av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine, tilfredsstilles alle smaksløker

Dette lekre fiskemåltidet feirer høsten og alle dens beste råvarer. Dertil serveres hvitvin av minst like høy kvalitet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Heldig er den som har bursdag og får denne servert
Ukens drink

Heldig er den som har bursdag og får denne servert

Jack Daniel's som balanseres med friske bringebær og syrlighet fra tranebær samt toppes med champagne er en bursdag verdig. Den smaker fortreffelig også resten av årets 364 dager.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum
+

Den berømte ansjossausen colatura di alici er en direkte arv fra romernes garum

Den italienske ansjossausen, colatura di alici, fra Cetara på Amalfikysten har aner fra Romertiden, og lages i stor grad slik fortsatt. Vi har besøkt restauranten Acquapazza som lager sin egen saus.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
Dagens rett

By på en festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.

Lammefilet er luksus - den er både liten og ytterst mør. Med denne oppskriften er det masse tilbehør som drøyer ut den eksklusive råvaren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slik velger du vin til fårikål
Mat og vin i kombinasjon
Vin til fårikål

Slik velger du vin til fårikål

Stadig flere serverer fårikål som festmat, men hva serverer vi å drikke til den norske klassikeren?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Park Hotel Vossevangens vinkart fortsatt blant verdens beste

I The World's Best Wine Lists Awards 2024 fikk hotellets vinkjeller hele to priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak 8 viner fra prestisjefylt spansk produsent
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 14. november

Smak 8 viner fra prestisjefylt spansk produsent

Hold av den 14. november. En av "50 World Most Admired Wine Brands" kommer til Norge har med seg 8 spennende viner til deg!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Når fisken får følge av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine, tilfredsstilles alle smaksløker
Dagens rett

Når fisken får følge av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine, tilfredsstilles alle smaksløker

Dette lekre fiskemåltidet feirer høsten og alle dens beste råvarer. Dertil serveres hvitvin av minst like høy kvalitet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her