Kokt oksetunge er ingen storselger lenger, men heldigvis finnes den fortsatt - også som vakuumpakket pålegg - og dermed et lettvint valg for den som vil spise mer bærekraftig. For innmat må vi spise mer av (og samtidig redusere på bruken av kjøttdeig). En måte å øke inntaket av en uvanlig ingrediens er å ufarliggjøre den ved å pakke den inn i en mer vanlig setting.
Dagens rett

Foto: (Ryzhkov)
Denne salaten har en hemmelig ingrediens - som du vil (gjen)oppdage i en ny setting
For kokt oksetunge trives veldig godt i en frisk og syrlig salat som denne.
26 Mars 2025 - 00:00
,Edel salat med oksetunge

Fremgangsmåte
- Skjær kokt oksetunge i strimler.
- Skjær paprika, sylteagurk og løk i strimler/tynne skiver.
- Del tomatene i to.
- Ha alt i en stor bolle og tilsett kjøttet.
- Bland ingrediensen til dressingen, gjerne i en blender, og hell over salaten.
Flere deilige retter med oksetunge finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå