Det skal ikke mer til enn et godt tilbehør til for å gjøre de enkleste retter til en minigourmetopplevelse.
Lag en stor porsjon av potetsalaten så har du til helgens piknik, eller en fantastisk lunsj dagen derpå.
Det skal ikke mer til enn et godt tilbehør til for å gjøre de enkleste retter til en minigourmetopplevelse.
Lag en stor porsjon av potetsalaten så har du til helgens piknik, eller en fantastisk lunsj dagen derpå.
Dressing:
1. Bland eggeplommer, ansjos, hvitløk, parmesan og vineddik og kjør det sammen i hurtigmikser eller med stavmikser.
2. Spe inn olivenoljen litt etter litt og smak til med Worchestershiresaus, salt og pepper. Spe sausen med litt vann om nødvendig.
Potet- og urtesalat:
1. Del de største potetene i to, og kok dem knapt møre. Hell av vannet og la potetene dampes tørre. Avkjøl og del dem i store biter.
2. Hell det meste av dressingen over potetene og bland alt. La stå og trekke smak en stund, og smak til med salt og pepper.
Server den røkte skinken i skiver med potet- og urtesalaten og resten av dressingen ved siden av.
Tips: Denne potetsalaten er deilig til sommerens grillretter også.
Se flere oppskrifter med god skinke her
Og flere gode salater finner du her
Deilige oppskrifter og tips til pikniken