Det begynner å røre seg i det nye diskusjonsforumet her på aperitif.no. Nå er det din tur til å skrive innlegg.
Her finner du veien til Forumet (klikk)
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det begynner å røre seg i det nye diskusjonsforumet her på aperitif.no. Nå er det din tur til å skrive innlegg.
Her finner du veien til Forumet (klikk)
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenDet betyr at du får den ekte smaken av Burgunds terroir, men ikke helt upåvirket av trender.
Les hele sakenDen kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.
Les hele sakenOg slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.
Les hele saken2021-årgangen er årgangen for alle som savner 1980-tallet. De beste er derfor knakende gode.
Les hele sakenDet betyr at du får den ekte smaken av Burgunds terroir, men ikke helt upåvirket av trender.
Les hele sakenDen kommer fra en hemmelig kilde, men at den er i et høyt kvalitetssjikt, forteller smaken alt om.
Les hele sakenBli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.
Les hele sakenEtter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.
Les hele sakenEn varm og deilig suppe gjør godt i novembermørket.
Les hele sakenOg slik har den klart å beholde posisjonen siden første årgang som var 1968.
Les hele saken