Dead Rabbit kapret altså nok en gang topplasseringen for sin meny. Første gang var i 2013.
Les den fascinerende historien om verdens beste bar
Artesian som fikk denne i 2014, ble til gjengjeld beste internasjonale cocktailbar i år.
Derfor er Artesian i en klasse for seg
Beste nye internasjonale cocktailbar er Dandelyan med Ryan Chetiyawardana i kulissene.
Han står også bak White Lyan, vinner av fjorårets tittel. Han ble ikke uventet også beste internasjonale bartender 2015. Det er helt tydelig at han har funnet en suksessoppskrift.
Se alt det sprø Ryan Chetiyawardana finner på
Beste nye amerikanske cocktailbar er for øvrig ABV i San Fransisco.
Beste internasjonale restaurantbar er Social Eating Pubs Blind Pig hvor en av Norges beste bartender gjennom tidene, nemlig Monica Berg, jobbet inntil nylig. Og beste internasjonale hotellbar er Beaufort Bar på Savoy i London.
Det deles ut ikke bare priser til barer, men også ulike personligheter og råvarer. Årets beste nye ingrediens er Amaro di Angostura. Den kommer fra samme produsent som den kjente bitteren, men i motsetning til denne kan amaro-utgaven nytes som den er over is. Men størst potensial har den nok som ingrediens i cocktails.