Bland tacokrydder og griljermel. Ha på en flat tallerken og vend fiskebitene slik at de er dekket.
Varm olivenolje i en stekepanne og stek fisken 2 minutter på begge sider. Hold varm.
Varm tortillaene (eller tacoskjellene).
Legg salat, finhakket rødløk, ost, tacosaus og guacamole i lefsene og topp med fiskene og et frisk koriander.
Rømmedressing:
Ha ingrediensene i en blander og kjør til jevn masse.
Ha rømmedressingen i en spruteflaske og sprøyt på toppen.
Server med tacosaus og guacamoledip (som du lager ved å blande 1 dl guacamole med 1 ts sitronsaft og 2 ss rømme og gjerne litt ekstra krydder etter smak).
Slik lager du guacamole selv
Slik lager du tacosaus selv
Tips: Sunne nachos kan du lage av tørre tacolefser/tortillas ved å dele dem i trekanter, smøre dem med olje, krydre dem og steke dem i 10 minutter ved 175 grader.
Se våre andre oppskrifter på taco
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange flere oppskrifter med skrei og torsk
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev