Om januarmenyen er sunnere enn måneden før, behøver den ikke være mindre smaksrik. Denne oppskriften på taco med byggryn kombinerer det beste fra begge leire. Så er du halvveis til en kjøttfri dag i uka. Når vi er inne på gode forsetter, er det all grunn til å lage tacomiddagen helt fra bunnen med hjemmelagde tacolefser, tacokrydder og tacosaus. Bare se her:
Dagens rett
Taco med byggryn
Slik blir fredagstacoen enda sunnere og bedre
Å bruke 50/50 kjøttdeig og byggryn gjør at tacokosen blir ekstra bærekraftig og ikke minst saftig og god.
Aase E. Jacobsen
22 Januar 2021 - 01:00
Taco med byggryn og kjøttdeig
Fremgangsmåte
- Tacofyll:
Stek kjøttdeig i en stekepanne til kjøttdeigen er ferdigstekt. - Bland inn ferdigkokte byggryn.
- Tilsett krydder og vann og la det småkoke i fem minutter.
- Chilimajones:
Rør sammen majones og chilisaus. - Skjær mango og agurk i små biter. Del tomatene i to.
- Server tacofyllet i myke tortillalefser med salat, agurkbiter, tomater, mango, chilimajones og frisk koriander.
Lyst til å lage en annen taco så se her
Slik lager du tacokrydder selv
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
Forsiden akkurat nå