Saftig mild kylling er noe alle liker. Det kan være en god grunn til å servere kylling nå midt i julefeiringen. Spesielt når den får litt julestemning som her.
Vi har mange flere lekre kyllingoppskrifter
Den største julemenyen på nett finner du her
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Kyllingfilet med smak av jul
Fremgangsmåte
Rist hel pepper i en varm panne til de begynner å dufte og ryke lett. Sett til side til de er kalde og knus pepperen i en morter.
Stek kyllingfiletene 3-4 minutter på hver side og dryss over salt og peppermiksen. La filetene hvile i pannen like lenge.
Sprøyt potetroser på en bakepapirkledd stekeplate. Stekes øverst i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Vend inn spinaten rett før servering og smak til med litt salt og pepper.
Rens aspargesbønnene og rosenkålen og kok dem i godt saltet vann i 2-3 minutter.
Pynt med rødvinskaramellisert rødløk og kryddergrønt.
Den største julemenyen på nett finner du her
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 264.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG