Det geniale med denne salaten er at den kan lages ferdig dagen i forveien for så å tilbringe natten i kjøleskapet. Dermed er maten klar i det du entrer kjøkkenet.
Vi har enda flere salatoppskrifter å friste med
Om du egentlig ikke har tid å spise middag, er det ikke noe problem, for denne retten kan du ta med og spise overalt.
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Pastasalat med sukkererter, valnøtter og egg

Antall porsjoner
Tilberedning
20 minutterIngredienser
- 300 g
- 3 dl
- 2 ss
- 1 dl
- 200 g
- 3 stk
- 1 stk
- 2 stk
- 8 stk
- 0.5 ts
- 0.5 ts
Fremgangsmåte
- Kok pastaen etter anvisning på pakken.
- Tilsett kesam og finhakket sylteagurk.
- Kok sukkerertene i 1 minutt og avkjøl dem i kaldt vann. La dem renne godt av.
- Skjær stilkselleri i skiver og paprika i terninger.
- Hardkok eggene (ca 9 min). Skrell og del dem.
- Hakk valnøttkjerner.
- Bland sammen alle ingrediensene (unntak eggene) og smak til med salt og pepper
- Legg på eggene og server
Vi byr på mange andre deilige pastasalater
Alt om pasta i Apéritifs pastaguide
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG