Selv om årets 17. maifering ble annerledes enn i et normalår, kanskje sågar veldig rolig, er det lov å være litt sliten i dag. Og ingenting smaker bedre en combowmat som dette på en dag som denne.
Av navnet er det lett å gjette seg til opprinnelsen, og ja, det er en amerikansk klassiker, som første gang ble laget på Brown Hotel i Lousville, Kentucky, i 1926. Som en vri på welsh rarebit, eller croque monsieur (ostesmørbrød på fransk) og i årene etter har den fått utallige etterligninger. I dag serveres det sågar en vegetarisk utgave på hotellet som selger noe slikt som minst 1000 sandwicher i uka.
Navnet til tross, originalen har ingen hotte ingredienser, hot betyr at den er rykende varm. Og så gjør den veldig godt i magen - ja, hele kroppen faktisk.
Bare se på hvor lykkelige disse stjernekokkene blir av å lage denne retten
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post