Sei er fiskeelskerens fisk, og har en god fyldig smak som gjør den velegnet til en rekke retter.
Mange forbinder sei mest med seibiff, og det er en fin måte å få flere til å spise både sei og fisk på. Men denne versjonen er betydelig friskere enn den med løk. Både siden det er brukt norske epler og ikke minst tyttebær.
Her finner du mange deilige retter med sei
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Seibiff med stekte epler og tyttebærkrem
Fremgangsmåte
Stek eplebåtene.
Server fisken med kokte nypoteter eller brød og en frisk salat.
Her finner du mange deilige retter med sei
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG