Ratatouille er egentlig en rett i seg selv, spesielt med de gode grønnsakene som er å få tak i om dagen, så har du veggiser rundt bordet, blir de like fornøyde. Hvis du vil unngå smaken av fisk, kan du steke fisken for seg i en panne mens ratatouillen godgjør seg.
Dagens rett
Fiskepanne med ratatouille
I dag får torskemiddagen ekstra smaksrikt innhold
En ratatouille gir torsken smak av Middelhavet - lettvint og populært innslag på middagsbordet en tirsdag i september.
Aase E. Jacobsen
06 September 2021 - 23:00
Fiskepanne med ratatouille
Fremgangsmåte
- Varm olje i en stor panne med lokk. Fres løk og hvitløk. Tilsett de øvrige grønnsakene og la fres i 7-8 minutter.
- Tilsett hvitvin og kok denne inn. Smak til med kajennnepepper, salt og pepper.
- Legg på fisken delt opp i porsjonsstykker. Dryss over kapers.
- Legg på lokk og la trekke på svak varme i 10-12 minutter til fisken er gjennomkokt, men ikke tørr.
Server retten fra gryten med et dryss av frisk basilikum, kokte poteter eller ris til.
Mange deilige retter med torsk finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå