En salat kan bygges ut i det uendelige og blir riktig så mettende. Som denne vrien på den klassiske greske salaten. Den metter godt samtidig som den frister til gjentakelse, enten på hjemmebane eller i Hellas.
De beste salatene finner du her
Bestill dagens rett som e-post
Gresk salat med poteter og tunfisk
Fremgangsmåte
- Kok potetene møre og skrell dem om du synes det er nødvendig. Skjær dem i skiver.
- Hell oljen av tunfisken og vask og skjær agurken i skiver.
- Vask og skjær tomatene i båter.
- Rens løken og skjær den i tynne ringer.
- Vend forsiktig potetskivene med tunfisk, agurk, tomater, rødløk og oliven i en salatbolle.
- Hakk mynte og dill og vend inn i salaten sammen med oregano, eddik og olivenolje.
- Krydre salaten med salt og pepper og smuldre fetaost over salaten rett før servering.
Server salaten med godt grovt brød til.
Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter
Flere oppskrifter som inneholder tunfisk
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 499.90 kr Bestillingsutvalget91 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG