Alle liker biff, og de som ikke gjør det, kan ha glede av det smaksrike tilbehøret til dagens middagsforslag. Nudler er det i hvert fall sjelden at noen sier nei til.
Dagens rett
Biff med varm nudelsalat
Foto: (Matprat/Synøve Dreyer)
Denne fredagsbiffen blir populær
Saftig biff og smaksrikt asiatiskinspirert tilbehør. I tillegg til at oppskriften er uhyre enkel. Hva mer trenger du på en fredag?
Redaksjonen
28 September 2018 - 01:00
Biff med varm nudelsalat
Fremgangsmåte
- Del biffen i fire deler. Krydre den med salt og pepper. Biffen stekes på høy varme i litt nøytral olje til det kommer kjøttsaft opp på overflaten, snu biffene og vent til det pipler kjøttsaft opp igjen. Da er biffen medium stekt.
- Kok nudlene etter anvisning på pakken.
- Vask spinaten og strimle paprika og gulrot. Behold sukkerertene hele.
- Wok gulrot, paprika og sukkererter lett over høy varme i en wok med nøytral olje.
- Vend inn spinat og nudlene sammen med grønnsakene og tilsett woksausen til slutt.
- Skjær lime i båter og legg ved siden av biffen, presses over kjøttet ved servering.
Her finner du mange biffoppskrifter
Lær hvilken biff du skal velge
Her finner du veldig mange wokretter
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
SpaniaVolum: 3.00 l Pris: 414.50 kr Bestillingsutvalget85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå