Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
Lag soppstuing ved å steke sopp og løk i olje, tilsett rømme og einerbær. La surre i et minutt og smak til med salt og pepper.
Stek bacon og legg til avrenning på kjøkkenpapir.
Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side
Varm opp hamburgerbrødene og fyll med salat, soppstuing, burger, bacon, purreløk og tyttebærsyltetøy.
Med gode råvarer som kjøttdeig, sopp, bacon og tyttebær blir dette en smaksbombe man blir glad av å spise. Enkelt og greit!
Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de
Her finner du flere fristende burgere
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev