På kalde dager er det godt å kunne varme seg på en godt krydret rett. Dagens oppskrift på en krydret kalkungryte burde gjøre susen. Også om du har dårlig tid.
Dagens rett
Meksikansk safrankalkun

By på en meksikanskinspirert gryte som ikke smaker taco
Meksikanskinspirert må ikke betyr taco. Denne oppskriften er dessuten veldig rask å lage. Perfekt på en fredag.
Redaksjonen
30 November 2018 - 01:05
Meksikansk safrankalkun

Fremgangsmåte
- Skjær kalkunfileten i store biter.
- Fres løk og hvitløk i olje til den er blank. Dryss over hvetemel og rør om.
- Spe med buljong og hvitvin. Tilsett laurbærblad, salt, pepper og chili.
- Legg i kalkunbitene og la det småkoke i 15 minutter under lokk.
- Mal mandlene og rør inn eggeplommer og safran/gurkemeie med litt av sausen. Bland dette i gryten og kok videre i ca. 5 minutter.
- Press over limesaft og rikelig med hakket koriander rett før servering. Server med ris.
Mannge deilige retter med kalkun
Her er våre beste tex-mex-oppskrifter
Slik er ekte meksikansk mat
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 644.90 kr Bestillingsutvalget93 POENG
-
92 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 210.00 kr Basisutvalget85 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå