Dato og tid: Onsdag 25. november 2013, kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 445,- pr. person
Sted: Norsk Oljemuseum, Kjerringholmen 1, 4001 Stavanger
Avbestillingsfrist: 17.11.13 kl. 23.59.
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Kurset holdes i Oslo 25. november
Her kan du bestille gavekort på kurs
Smak cognac til mer enn 5000
Verdens mest berømte druebrennevin, cognac, har i snart 300 år trollbundet kjennere med sin eleganse og unike karakter.
En unik kombinasjon av jordsmonn, godt klima, godt druemateriale, perfeksjonisme innen destillering og lagring, og ikke minst den mesterlige blandingskunsten, har gitt de gyldne dråpene ikonstatus.
Vi får besøk av cognaceksperten Jean-Jacques Regnault, som gir oss et innblikk i cognacens spennende historie.
Du får en god innføring i hva som skiller cognac fra andre typer druebrennevin, hvordan cognac lages og blandes, hvordan de enkelte cognacene klassifiseres etter alder, og hvorfor den er så høyt elsket over hele verden.
Denne kvelden smaker vi fem fantastiske cognacer, fra en deilig V.S.O.P., via elegant X.O., til to spesial cuvéer og en helt spesiell avslutning med en cognac i superklasse.
Du får også oppleve hvordan cognac passer perfekt sammen med sjokolade under arrangement.
Foredraget holdes på engelsk.
Les mer om cognacen her
Gå ikke glipp av denne smakingen - meld deg på ovenfor.