Burridos med fisk
Spennende retter må ikke nødvendigvis være kompliserte eller ta lang tid å tilberede. Et godt eksempel er dagens rett, der hvit fisk og en flott rødvin begge elegant matches opp mot grønnsaker og krydder.
Redaksjonen
24 Januar 2002 - 01:00
Burritos med torsk
Fremgangsmåte
- Rens og skjær løken i terninger.
- Rens og finhakk hvitløk og chili.
- Skåld tomatene ved å dyppe dem i kokende vann i 10 sekunder og deretter i iskaldt vann. Fjern skinnet og skjær tomatene i terninger.
- Skjær fisken i terninger.
- Surr løken og selleristilken kuttet smått, i olje til det er blankt, tilsett så hakket hvitløk, chili, tomater og bønnene. Kok opp og tilsett krydder.
- Tilsett fisketerningene i sausen og la den trekke ved svak varme til den er kokt. Det tar ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Pakk tortillas i aluminiumsfolie og varm dem i stekeovnen 5-10 minutter ved 160 grader.
- Legg salatblader på tortillaene og fordel fiskesausen over, stø revet ost over og legg rømme på toppen og pakk dem sammen.
Tips:
Tomatskinnet kan du tørke i ovnen ved 100 grader og bruke som pynt.
Tips:
Du kan godt bruke annen type fiskefilet.
Og veldig mange oppskrifter på tortilla
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
78 POENG
Forsiden akkurat nå