Mange av verdens kjøkken har retter som serveres i må munnfuller. Tapas er den spanske varianten, og uten konkurranse den mest populære. Tapas betyr egentlig under lokk eller deksel. Denne måten å spise middag på har spredt seg som en farsott over hele verdens, og er kanskje i dag det man forbinder mest med det spanske kjøkken.
Små munnfuller som står klar, og som du kan se og smake i sin autentiske form på barer over hele Spania. Og det kan være så utrolig mye mer enn kjøttboller på pinne og potetomelett. Dette har vi lyst til å lære bort. La Bølgen & Mois dyktige kokker ta deg med inn i ekte tapas-modus.
Apéritifs matkurs er unike og populære. Og ikke uten grunn. Vi har nemlig i mange år hatt et tett og godt samarbeid med Bølgen & Moi. Kokkene deres har lært over 2500 matinteresserte opp i alt fra å lage saus, filetere fisk og steke kjøtt til å finne riktig vin til maten.
Ikke gå glipp av dette spennende kurset - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!