Sett stekeovnen på 175 °C.
Begynn med bunnen. Riv marsipanen, og bland eggene i. Fordel massen i en springform (ca. 25 cm i diameter). Stek midt i ovnen i ca. 20 min. Avkjøl.
Lag fyllet. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann.
Skill eggehvitene fra plommene. Pisk plommene med flormelis. Pisk hvitene stive. Pisk fløten stiv.
Skyll og riv skallet på sitronene. Press saften ut.
Klem vannet ut av gelatinen, og varm den med sitronsaften i en kasserolle. La blandingen avkjøles litt.
Hell sitronblandingen ned i eggemassen under omrøring. Bland inn sitronskallet og kvargen. Rør inn fløtekremen og til slutt eggehvitene. Hell massen på marsipanbunnen, og la den stå kaldt i minst 3 timer før servering.
Pynt med skrelt kiwi i skiver. Kiwiene kan byttes ut med andre av sesongens frukter.
Se våre andre oppskrifter på luftige kaker
Har du heller lyst til å bake en annen kake er det veldig mange oppskrifter her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få ukens kake som nyhetsbrev