Selvsagt kan du lurer inn rester fra tidligere middager, enten det er fisk eller kjøtt, for å drøye suppen. Men egentlig trenger den bare godt brød ved siden av.
Dagens rett
Foto: (Synøve Dreyer)
En fyldig potetsuppe blir ekstra fristende med urter og purre
Med poteter og sellerirot og en dæsj fløte trenger du ikke kjøtt, for suppen blir både fyldig og mettende. Og ikke minst fristende grønn.
18 Oktober 2023 - 01:00
Astrids grønne potetsuppe
Fremgangsmåte
- Skrell poteter og selleri og skjær i biter.
- Skjær purren i tykke ringer og la alt koke i vann med grønnsakskraft eller -buljong i ca. 10 min.
- Ha i de hakkede krydderurtene og kok videre til potetene er møre.
- Kjør suppen til puré i hurtigmikser eller med stavmikser.
- Spe med vann om suppen blir for tykk.
- Rør i fløten og tilsett salt og pepper etter smak.
Tips: Suppen passer både som forrett og som egen rett med godt brød til.
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå