I Apéritifs store påskemeny finner du gode tips for både bypåske og late dager i solveggen på fjellet.
Nedenfor finner du en rekke flotte artikler om forberedelse til påskehøytiden, tips, tester og for ikke å snakke om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett">Dagens rett for hele påsken.
Har du en hyttetur i tankene, kan flere av rettene forberedes hjemme før du reiser. For flytende føde har vi selvsagt tenkt på at du skal gå langt og kanskje lengre enn langt, og da er
vinboksen et naturlig følge.
Benytt følgende lenker for å gå rett til de enkelte temaer:
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="1-forberedelser"> Påskeforberedelser og -aktiviteter
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="2-gourmetkokk"> Gourmetkokk eller lykkelig amatør - mat for alle!
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="3-drikke"> Påskens deiligste drikke
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="4-bartender"> Drinker, brennevin og after-ski
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett"> Dagens rett for hele påsken
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig God Påske!
Påskeforberedelser og -aktiviteter Påsken er for mange en tid der tradisjoner spiller en viktig rolle.
Gode tips, oppskrifter og aktiviteter for store og små er hva vi kan friste med i disse artiklene:
| Påskeforberedelser: Ut på tur: |
Gourmetkokk eller lykkelig amatør - mat for alle! Lam, egg, appelsiner og sjokolade er kanskje de ingrediensene vi mest forbinder med påske. Her finner du en rekke gode artikler og oppskrifter til glede og inspirasjon.
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett">Dagens rett for hele påsken finner du nederst i denne artikkelen.
| Gode artikler om mat: Det deilige lammekjøttet: Eggende og fristende: |
Påsken handler om å kose seg og vi har de beste forslagende til hva du kan ha i glasset.
La også de små komme til og lag spennende nye varme drikker sammen:
| Varme og kalde drikker: Skummende god påske: Her finner du påskevinen: Brennevin til påskekosen: |
Drinker, brennevin og after-ski Vi er vel mange som har blitt mektig imponert over bartendernes evne til å trylle frem den ene imponerende drinken etter den andre.
After-ski kongen, eller dronningen, kan bli deg - inspirasjonen til så vel varme som kalde drinker finner du her:
| Gode artikler: Godt i barskapet: |
Dagens rett for hele påsken Her får du servert Apéritifs utvalgte retter for påsken 2008. Enklere for deg å forberede dine innkjøp og samtidig gjøre noen enkle valg for hva du ønsker å servere de enkelte dager og ikke minst gjøre det nødvendige polbesøket på en raskest mulig måte.
Dagens rett - onsdag 12. mars 2008 Vi lover deg en skikkelig hot opplevelse midt i uken i det vi serverer fylte chilier. |
| Dagens rett - torsdag 13. mars 2008 | Kylling er umåtelig populært på middagsbordet og dagens rett vil nok falle noen og enhver i smak. |
| Dagens rett - fredag 14. mars 2008 | Fajitas, eller wraps, er en rett som er utrolig populær. Enkelt å tilberede samtidig som det er svært velsmakende. |
| Dagens rett - lørdag 15. mars 2008 | Kritthvit, saftig og med masse smak - det er ikke rart at torsken er blitt så populær over hele verden! |
| Dagens rett - palmesøndag 16. mars 2008 | Denne palmesøndagen er det en enkel og smaksrik lammerett som står på menyen. |
| Dagens rett - St. Patricks Day 17. mars 2008 | I anledning at det er St. Patricks Day i dag serverer vi deg denne klassiske og verdensberømte irske retten. |
| Dagens rett - tirsdag 18. mars 2008 | Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak, det finnes knapt noe bedre nå i påsken. |
| Dagens rett - onsdag 19. mars 2008 | Midt i påskeuken frister vi med en smakfull og enkel rett med saftig kyllingfilet. |
| Dagens rett - skjærtorsdag 20. mars 2008 | En skikkelig gammel klassiker drar vi frem fra glemselen i dag, og ingenting er vel som hjemmelaget mat. |
|
Dagens rett - langfredag 21. mars 2008 | En smakfull kyllingrett er hva vi serverer deg denne Langfredagen. Vi topper hele retten med en feiende flott burgunder i glasset. |
| Dagens rett - påskeaften 22. mars 2008 | Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge. |
| Dagens rett - 1. påskedag 23. mars 2008 | En herlig lakserett med forfriskende smak er vår anbefaling denne påskedagen. | |
| Dagens rett - 2. påskedag 24. mars 2008 | Lett, smakfullt og raskt å lage - en bedre start på uken enn dette kunne vi knapt ha bedt om. |
|
|
Relevante seksjoner hos Apéritif