Apéritifs store påskemeny 2008

Vi gir deg den komplette guiden for påsken, inkludert Dagens rett for hele perioden. God påske til dere alle fra oss i Apéritif.
Redaksjonen
12 Mars 2008 - 08:00

I Apéritifs store påskemeny finner du gode tips for både bypåske og late dager i solveggen på fjellet.
 
Nedenfor finner du en rekke flotte artikler om forberedelse til påskehøytiden, tips, tester og for ikke å snakke om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett">Dagens rett for hele påsken.
 
Har du en hyttetur i tankene, kan flere av rettene forberedes hjemme før du reiser. For flytende føde har vi selvsagt tenkt på at du skal gå langt og kanskje lengre enn langt, og da er vinboksen et naturlig følge.

Benytt følgende lenker for å gå rett til de enkelte temaer:
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="1-forberedelser"> Påskeforberedelser og -aktiviteter
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="2-gourmetkokk"> Gourmetkokk eller lykkelig amatør - mat for alle!
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="3-drikke"> Påskens deiligste drikke
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="4-bartender"> Drinker, brennevin og after-ski
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett"> Dagens rett for hele påsken
 
Vi i Apéritif ønsker deg en riktig God Påske!
 

Påskeforberedelser og -aktiviteter
Påsken er for mange en tid der tradisjoner spiller en viktig rolle.
 
Gode tips, oppskrifter og aktiviteter for store og små er hva vi kan friste med i disse artiklene:
 

Påskeforberedelser:
 
 
 
Ut på tur:
 
 

Gourmetkokk eller lykkelig amatør - mat for alle!
Lam, egg, appelsiner og sjokolade er kanskje de ingrediensene vi mest forbinder med påske. Her finner du en rekke gode artikler og oppskrifter til glede og inspirasjon.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="5-dagensrett">Dagens rett for hele påsken finner du nederst i denne artikkelen.
 

Gode artikler om mat:
 
 
 
Det deilige lammekjøttet:
 
 
 
Eggende og fristende:

Påskens deiligste drikke
Påsken handler om å kose seg og vi har de beste forslagende til hva du kan ha i glasset.
 
La også de små komme til og lag spennende nye varme drikker sammen:
 

 

Varme og kalde drikker:
 
Skummende god påske:
 
 
Her finner du påskevinen:
 
 
 
 
 
 
Brennevin til påskekosen:
 
 
 
 

Drinker, brennevin og after-ski
Vi er vel mange som har blitt mektig imponert over bartendernes evne til å trylle frem den ene imponerende drinken etter den andre.
 
After-ski kongen, eller dronningen, kan bli deg - inspirasjonen til så vel varme som kalde drinker finner du her:
 

Gode artikler:
 
 
 
 
Godt i barskapet:

Dagens rett for hele påsken
Her får du servert Apéritifs utvalgte retter for påsken 2008. Enklere for deg å forberede dine innkjøp og samtidig gjøre noen enkle valg for hva du ønsker å servere de enkelte dager og ikke minst gjøre det nødvendige polbesøket på en raskest mulig måte.
 

Dagens rett - onsdag
12. mars 2008
Vi lover deg en skikkelig hot opplevelse midt i uken i det vi serverer fylte chilier.
 

Dagens rett - torsdag
13. mars 2008

Kylling er umåtelig populært på middagsbordet og dagens rett vil nok falle noen og enhver i smak.

Dagens rett - fredag
14. mars 2008

Fajitas, eller wraps, er en rett som er utrolig populær. Enkelt å tilberede samtidig som det er svært velsmakende.

Dagens rett - lørdag
15. mars 2008

Kritthvit, saftig og med masse smak - det er ikke rart at torsken er blitt så populær over hele verden!

Dagens rett - palmesøndag
16. mars 2008

Denne palmesøndagen er det en enkel og smaksrik lammerett som står på menyen.

Dagens rett - St. Patricks Day
17. mars 2008

I anledning at det er St. Patricks Day i dag serverer vi deg denne klassiske og verdensberømte irske retten.

Dagens rett - tirsdag
18. mars 2008

Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak, det finnes knapt noe bedre nå i påsken.

Dagens rett - onsdag
19. mars 2008

Midt i påskeuken frister vi med en smakfull og enkel rett med saftig kyllingfilet.

Dagens rett - skjærtorsdag
20. mars 2008

En skikkelig gammel klassiker drar vi frem fra glemselen i dag, og ingenting er vel som hjemmelaget mat.

Dagens rett - langfredag
21. mars 2008

En smakfull kyllingrett er hva vi serverer deg denne Langfredagen. Vi topper hele retten med en feiende flott burgunder i glasset.

Dagens rett - påskeaften
22. mars 2008

Lammekjøtt er mye brukt i tradisjonsmat i de mange hjem, slik som i denne Påskeaftens herlige middag med to fabelaktige viner som drikkefølge.

Dagens rett - 1. påskedag
23. mars 2008

En herlig lakserett med forfriskende smak er vår anbefaling denne påskedagen.

 

Dagens rett - 2. påskedag
24. mars 2008

Lett, smakfullt og raskt å lage - en bedre start på uken enn dette kunne vi knapt ha bedt om.

Relevante seksjoner hos Apéritif
Apéritif - Kokebok - Desserter, is og kaker
Apéritif - Kokebok - Kylling og fjærkre
Apéritif - Kokebok - Kjøtt - Lam og kje
Apéritif - Pollisten
Apéritif - Kokebok
Apéritif - Bartender
Apéritif - Dagens rett
Apéritif - Gratis nyhetsbrev

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

En slik dessert gjør suksess på nyttårsfesten
Ukens kake

En slik dessert gjør suksess på nyttårsfesten

Den er både lett og lage - i god tid i forveien - og perfekt porsjonert.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering
Dagens rett

Ribbe er en så spennende råvare at den bare ber om eksperimentering

Her får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
En slik dessert gjør suksess på nyttårsfesten
Ukens kake

En slik dessert gjør suksess på nyttårsfesten

Den er både lett og lage - i god tid i forveien - og perfekt porsjonert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene
+
Godbiter i pollisten

Siste innspurt før nyttårsfeiringen – gå for en av disse champagnene

Dette er de beste champagnekjøpene i basis – fire helt forskjellige champagner som alle byr på solid valuta for (omtrent) det samme pengebeløpet

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet
+
Tester
Alkoholfritt

Dette er de beste alkoholfrie drikkene du finner på polet

Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi pinnekjøttet en omgang på thaivis
Dagens rett
Honningglasert pinnekjøtt på thaivis

Gi pinnekjøttet en omgang på thaivis

Har du fortsatt pinnekjøtt som ikke er spist, har du kanskje lyst å prøve en helt annen vri. Prøv denne oppskriften. da vel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol
+
Ukens vin

I siste liten? Denne lekkerbiskenen til julematen finnes på 104 pol

Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her