Apéritif inviterer i samarbeid med Christer Berens og Rune Pal til helaftener hvor nytelse og lærdom står i høysetet. Hver seminaraften har sitt tema og starter med foredrag og vinsmaking. Fortsettelsen er en omfattende meny med ytterligere viner. I løpet av en slik kveld blir du altså kjent med åtte-ti nye viner og fire-fem nye retter.
Du lærer om bakgrunnen for valg av vin til mat både på generell basis og hvorfor de aktuelle rettene har fått følge av nettopp kveldens viner. Det lønner seg absolutt å delta siden du må legge ut atskillig mer enn deltakeravgiften for å kunne varte opp med de samme vinene hjemme. Dessuten er noen av vinene hentet fra private kjellere og er derfor ikke tilgjengelig på annen måte.
Vinansvarlig: Christer Berens, utdannet vinkelner og nåværende restaurantsjef på Bølgen & Moi, Høvikodden Kunstsenter
Matansvarlig: Rune Pal, kjøkkensjef på Restaurant Klosteret
Les mer om de forskjellige kursene