Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Clafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Les hele sakenDet tok 14 år for Begoña Rodrigo å få sin første Michelin-stjerne. I dag er hun en av de heteste kokkene i Spania og gjør sine egne ting. Restauranten hennes, La Salita, har to av tre soler i Guía Repsol.
Les hele sakenDenne retten må du bare prøve deg på. Her er både spennende smaker og knasende sprøhet som matcher den milde laksen godt.
Les hele sakenNår du er forsynt med å knaske nyhøstede sommergulrøtter, kan du se på oppskriftene som forvandler denne gode råvaren til noe enda bedre.
Les hele sakenSatay er opprinnelig en indonesisk snacks som har spredt seg over hele Sørøst-Asia, og som opprinnelig er inspirert av kebaben. Det er derfor vi liker retten så godt.
Les hele sakenSom hos Ismael Gozalo - en magiker med verdejo, godt hjulpet av verdens aller eldste vinplanter.
Les hele saken