Ingen kan motstå denne frokost/brunsjmenyen der egg og salt kjøtt eller fisk blir bakt. Sett den i ovnen på et bakebrett for muffins eller munkejern. Du kan også bruke porsjonsformer beregnet på suffle eller kaffekopper.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Ingen kan motstå denne frokost/brunsjmenyen der egg og salt kjøtt eller fisk blir bakt. Sett den i ovnen på et bakebrett for muffins eller munkejern. Du kan også bruke porsjonsformer beregnet på suffle eller kaffekopper.
Dette er en fromasj som ser ut som en sufflé. Den lages i en stor eller flere små ildfaste former. Og smaker herlig
En deilig dessert som alle rundt bordet vil gratulere deg med.
Denne deilige desserten er komponert av og servert på Statholdergaarden i Oslo. Det borger for smaken.
En sufflé tilbereder du raskt med få ingredienser, men oppskriften må følges. En deilig frisk salat passer fint til.
En deilig suffle der den røykte fisken gir den et skikkelig smaksløft, men den kan også lages med bare grønnsaker.
Souffle eller suffle er en lekker munnfull som kan lages med mange typer fyll - også bare grønnsaker som her.
Sufflé er skikkelig sekstitallsmat som fortjener en renessanse. Her har vi brukt lutefisk
Suffle er en klassisk fransk rett som kan være enten salt eller søt. Syrlig frukt er ekstra vellykket i en eggerett som denne. Og den luftige konsistensen gjør at desserten passer ekstra godt som dessert også etter et større måltid.