Dip & kalde sauser

oppskrifter.webp
  • 5 minutter

  • 1 time 30 minutter

    Chutney er mest kjent som det kryddersterke «syltetøyet» som serveres sammen med indisk mat. Det er også et veldig artig følge til assortert ost eller til spekemat.

  • 15 minutter

    Denne sausen smaker herlig til blant annet fisk og selvfølgelig til grillmat. Du lager den veldig kjapt når du følger vår oppskrift.

  • placeholder
    20 minutter

    Du kan selvfølgelig kjøpe urtesmøret på supern. Når du nå ser hvor enkelt det er å lage det, er det akkurat det du kommer til å gjøre.

  • 10 minutter

    Serveres til tacos, tortillas, fajitas o.l. eller bare som dip til nachos.

Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Skinkegrateng til middag kan alle lage
Dagens rett

Skinkegrateng til middag kan alle lage

En grateng rett fra ovnen er manges favoritt. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken