Når fileten blir appelsinglasert gir det et ekstra piff i smaken.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Når fileten blir appelsinglasert gir det et ekstra piff i smaken.
Denne kyllingretten lager du på et kvarter. At du kan sette deg til bords så raskt går ikke utover smaken kan vi love.
Enten du bruker rå eller ferdigstekte kyllingvinger, blir dette den perfekte fredagssnacks.
Det blir bra resultat med Cordon Bleu av kylling, selv om det egentlig skal benyttes kalvekjøtt.
Kylling er for alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende og lettlaget.
Flygende Jakob er en svensk rett med kylling, bananer, chilisaus og noen andre ingredienser som vi her i landet normalt ikke blander sammen.
Denne gryteretten smaker helt fantastisk. Fruktsmaken kommer frem gjennom å bløtlegges i cognac og setter en ekstra spiss på retten.
Slik får grillkylling fra butikken - eller kyllingrester - nytt liv.
Dette er en klassiker som her lages på en veldig rask måte, men likevel med alle smakene i behold.
Kylling Marengo er en rett som ble utviklet av kokken til Napoleon ved slaget ved Marengo i Italia 14. juni 1800. Og keiseren ble godt fornøyd.