Server en nydelig biff av kalkun med et spesielt smakfullt kryddersmør laget av smør, chili, lime og hakket koriander. Biffene kan du enten kjøpe ferdige eller skjære dem selv av en hel kalkunfilet
Server en nydelig biff av kalkun med et spesielt smakfullt kryddersmør laget av smør, chili, lime og hakket koriander. Biffene kan du enten kjøpe ferdige eller skjære dem selv av en hel kalkunfilet
Gjør som amerikanere i dag, server kalkun til middag. Du behøver slett ikke velge en hel fugl for å få den gode smaken. Denne oppskriften er både smaksrik og lettvint.
Lag en meksikanskinspirert gryte som ikke smaker taco. En deilig kalkungryte gjøre susen. Dessuten veldig rask å lage.
Kalkun kan meget vel benyttes som basiskjøtt i gryteretter. For selv om kjøttet i seg selv ikke har så mye smak vil det sammen med de øvrige ingrediensene være med på å skape en smaksrik og flott gryterett.
En lettlaget pastarett hvor du fint kan bruke rester av så vel kalkun som grønnsaker.
Kalkunbryst eller filet er tilgjengelig store deler av året, og er et godt alternativ til kylling. Men det krever oppmerksomhet fra kokken slik at du ikke ender opp med tørrstekt kjøtt. Pistasjsmør hjelper selvsagt siden det er både fett og mykt.
Denne salaten kommer du som liker litt sterkt til å like godt. Ønsker du den litt mindre hot kan du redusere mengden med chili.
I USA heter denne klassiskeren Virginia Turkey Salad - en utmerket måte å bruke opp rester etter kalkun- eller kyllingmiddagen.
La kalkunrestene spille hovedrollen i denne saftige sandwichen med chevre og Sweet Curry